Livrare & Montaj Gratuit

Achiziționează acum un Loc de Joacă Modular Interior și beneficiezi de o ofertă specială: Livrare Gratuită și Montaj Profesionist Inclus. Adaugă bucurie și aventură în viața copiilor fără nicio bătaie de cap!

Explorează colecția noastră online sau vizitează depozitul nostru pentru a alege locul de joacă perfect.

 1. Fie că locuiești în oraș sau în afara lui, livrarea este complet gratuită! Echipa noastră se asigură că produsul ajunge în siguranță la tine acasă, fără niciun cost suplimentar.

 2. Montaj Profesionist: Oferim servicii de montaj profesionist pentru locul de joacă achiziționat. Echipa noastră de experți se va asigura că totul este instalat corect și este gata pentru distracție imediată.

 3. Calitate și Diversitate: Produsele noastre sunt create cu cea mai înaltă calitate, oferind un mediu sigur și distractiv pentru copii. De asemenea, avem o gamă variată de opțiuni, astfel încât să poți alege locul de joacă care se potrivește perfect spațiului tău și preferințelor copiilor.

1. Contacteaza reprezentantul DivertiBall si trimite schita spatiului.

2. Personalizeaza locul de joaca prin alegerea culorilor,elementelor, etc.

3. Stabileste data de montaj.

4. Livrarea si montajul la data stabilita.

Livrare rapida - Comanda dvs ajunge în 2-3 zile lucrătoare pentru locurile de joaca de pana in 15mp.

Montaj profesionist

GRATUIT

Livrare standard - Comanda dvs ajunge în 10 zile lucrătoare

Montaj profesionist

GRATUIT

Descoperă Magia Distracției cu DivertiBall - Locul de Joacă Modular Interior!

Achiziționează acum un Loc de Joacă Modular Interior DivertiBall și bucură-te de o experiență completă fără griji: Livrare Gratuită și Montaj Profesionist Inclus! În universul nostru de joacă, fantezia devine realitate, iar acum, cu această ofertă specială, distracția ajunge direct la ușa ta.

Caracteristici Remarcabile:

 1. Design Modular Inovator: DivertiBall îmbină siguranța și creativitatea într-un design modular inovator. Fiecare element este gândit pentru a oferi copiilor o experiență de joacă captivantă și educativă.

 2. Materiale de Calitate Superioară: Ne angajăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate. Locurile noastre de joacă sunt fabricate din materiale non-toxice și durabile, asigurând un mediu sigur pentru micuții aventurieri.

 3. Livrare Gratuită la locatia ta: Comandă acum și beneficiezi de livrare gratuită oriunde te-ai afla. Indiferent de locație, DivertiBall va ajunge la tine fără costuri suplimentare.

 4. Montaj Profesionist Asigurat: Echipa noastră de tehnicieni specializați va asambla locul de joacă la locatia business-ului tau, pentru ca tu să te poți bucura de momente de neuitat alături de cei mici, fără să îți faci griji cu privire la instalare.

Cum va puteti bucura de Această Ofertă:

 1. Explorare și Alegere: Descoperă gama noastră variată de locuri de joacă DivertiBall și alege cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și spațiului disponibil.

 2. Comandă Simplă: Plasează comanda online sau vizitează depozitul nostru pentru a comanda direct.

 3. Bucură-te de Experiența DivertiBall: Echipa noastră va livra și asambla locul de joacă la locatie, astfel încât afacerea ta sa straluceasca din primele momente.

Aveti nevoie de ajutor?

 • +40 768 560 505
 • Messenger
 • Whatsapp
 • Email: contact@divertiball.ro

Social Media :