Accesul la acest website de internet (denumit in continuare Website) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati termenii si conditiile specificate. Preturile contin TVA.

1. Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de autor asupra acestui Website aparțin DIVERTIBALL S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Calarasi, Str. Baraganului 4 B , înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J51/255/2011, CUI 28626650, cu denumirea comercială Divertiball, si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. Toate drepturile rezervate.

Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea Divertiball, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa si studiile de caz, impreuna cu orice elemente grafice asociate, și totalitatea materialelor digitale funizorilor de produse, respectiv diversilor furnizori de continut digital sunt denumite colectiv “Materiale Promotionale”. Orice folosire a Materialelor Promotionale, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a Divertiball. Niciun utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor prezentate pe site. Încălcarea acestor prevederi va fi urmată de inițierea procedurilor legale și acționarea în instanță pentru încălcarea drepturilor de autor.

Acest website poate contine din cand in cand documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Divertiball., cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri si alte marci ale unor terti (incluzand clienti prezenti sau trecuti si personalul Divertiball, care sunt proprietatea respectivelor parti. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv ” Materiale Non- Divertiball. Materialele Non- Divertiball pot include din cand in cand articole, date, informatii, imagini, artwork, grafica, muzica, elemente audio sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non- Divertiball este strict interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a respectivilor terti proprietari.

Acest Website, in intreg sau in parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al Divertiball.

2. Utilizarea website-ului

website-ul poate fi accesat de către utilizatori pentru a se informa cu privire la produsele și serviciile oferite de Divertiball, pentru a transmite o solicitare de preț prin intermediul formularul de contact, la numărul de telefon afișat sau pe adresele de email afișate.

3. Preturile și detaliile produselor

Descrierea Produselor și a Serviciilor de pe pagina web nu constituie o garanție a livrarii produselor exact ca in descriere sau in imagini. Aceste imagini sunt generate digital, produsul final poate sa fie diferit. Nu ne asumam responsabilitatea pentru corectitudinea tuturor informațiilor de pe site. In cazul in care produsele fizice nu au caracteristici identice sau similare cu cele de pe website, nu este posibil sa solicitati pe baza informatiilor de pe site compensatii materiale, ci doar in urma contractului semnat si a anexelor acestuia. Informatiile existente in website nu sunt actualizate zilnic, in consecinta unele preturi pot sa difere de oferta actuala.

4. Promoțiile oferite

Promoțiile Divertiball, care sunt anunțate pe site își încep și își încetează valabilitatea la data menționată pe website.

5. Garanție

Produsele prezentate pe website beneficiază de garanție conform legislației în vigoare. De exemplu:

a) patinoarele ecologice 10 ani garanție

b)  locurile de joaca de interior – modulare 10 ani garanție pentru structura metalică, 5 ani pentru panouri, acestea reprezentând în medie 80% din întreaga structură a unui loc de joacă modular, elementele din plastic au garanție 5 ani, fiind de o calitate superioară, activitățile din interiorul structurilor modulare, precum poduri, obstacole din burete acoperite cu PVC au 24 de luni garanție

c)  trambuline profesionale de interior 10 ani structura metalică, 5 ani pentru panouri și 1 an pentru arcuri și plasă

d)  trambuline profesionale de exterior 3 ani structura metalică, 1 an pentru panouri și 1 an pentru arcuri și plasă

e)  gazon artificial 5 ani garanție

f)   trambuline profesionale bungee 2 ani garanție

g)  gonflabile profesionale 12 luni garanție

h)  locurile de joacă de exterior 12 luni garanție

6. Condițiile încheierii contractelor la distanță

Pârțile între care se încheie contractul la distanță sunt profesionistul, DIVERTIBALL SRL şi consumatorul, definit drept orice persoană fizică.

Comanda adresată profesionistului are rolul de ofertă, dacă aceasta este precedată de informațiile primite de la profesionist. Transmiterea informațiilor poate fi considerată o invitație de a face o ofertă, iar mesajul de confirmare are valoare de acceptare a ofertei făcute de consumator. Potrivit dreptului comun, contractul se încheie în momentul şi în locul în care acceptarea ajunge la ofertant, chiar dacă acesta nu ia cunoştinţă de ea din motive care nu îi sunt imputabile. De asemenea, contractul se consideră încheiat în momentul în care destinatarul ofertei săvârşeşte un act sau un fapt concludent, fără a-l înştiinţa pe ofertant, dacă, în temeiul ofertei, al practicilor statornicite între părţi, al uzanţelor sau potrivit naturii afacerii, acceptarea se poate face în acest mod. Dreptul consumatorului de retragere se face sub forma clauzei următoare: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Conform legislației în vigoare, în cazul încheierii unui contract la distanță între profesionist, DIVERTIBALL SRL și persoană juridică, perioada de retragere se anulează. 

7.  Disclaimer

Orice utilizator care vizitează acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile conținute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala.

Divertiball nu garanteaza in nici un fel:

 a) acuratețea sau caracterul complet al informației sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice);

b)  disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protecția drepturilor de proprietate intelectuala si aparținând unor terti;

c) prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti ii pot atașa acestui Website fără cunoștință sau acordul Divertiball;

d) orice software care poate fi descarcat, copiat sau folosit in orice fel pe acest Website;

e) utilitatea continutului acestui Website, in întreg sau in parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreați sa nu faceti responsabile Divertiball si nici terțele părți implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale căror materiale apar in acest Website, pentru consecințele acțiunilor pe care le veti întreprinde pe baza informațiilor conținute in acest Website. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru nici o dauna produsa de viruși care ar putea sa va infecteze computerul sau dispozitive electronice in urma accesării acestui website, sau descărcării oricarui tip de conținut digital de pe acest site. Siglele folosite in acest website sunt legate de conținutul general al site-ului, fiecare produs in parte făcând parte dintr-o anumita grupa, care are certificări individuale.

8.  Linkuri

Acest Website poate conține linkuri către alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Sc Divertiball Srl care nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.

De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre Divertiball a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare a Divertiball din partea proprietarului acelui site.

Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie Divertiball (incluzand imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al Divertiball. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat in cazul folosirii neautorizate.

Divertiball acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre Divertiball, afiliatii sai sau produsele si serviciile sale. in nici un caz nu se pot folosi logo-ul Divertiball sau alte marci sau elemente grafice www.divertiball.ro ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al Divertiball.

9. Materiale nesolicitate

Va rugam sa luati in considerare ca este o politica a Divertiball sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. Divertiball va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

10.  Software

Orice software care este disponibil pentru descarcare (download) copiere sau utilizare prin prezentul Website este proprietatea persoanei sau companiei care l-a creat. Descarcarea, copierea sau utilizarea acestui software este subiectul termenilor si conditiilor din contractul de licentiere aferent.

11.  Cookies

Cand vizitati Website-ul anumite informatii pot fi depozitate pe computerul dumneavoastra in forma unui cookie. Cookies sunt fisiere text transferate pe hard-disk-ul sau browser-ul unui vizitator pentru a mari functionalitatea sau pentru a masura traficul. Nu folosim cookies pentru a colecta informatii personale. Pentru a evita cookies, puteti configura browser-ul dumneavoastra pentru a nu le accepta. in acest fel, anumite functionalitati ale website-ului se vor pierde. Verifică Politica de utilizare coockie-uri

12.  Definiții

Utilizator – orice persoană care vizitează websiteul www.divertiball.ro

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu regăsit pe acest website și care poate fi furnizat de către Divertiball utilizatorului

Profesionist – orice persoană fizică sau juridică autorizată care acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale sau liberale, în cadrul tranzacţiilor care intră sub incidenţa acestei ordonanţe, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia.

Consumator – este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii care, în cadrul tranzacţiilor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale.

13.  Revizuirea termenilor și condițiilor de Utilizare

Divertiball isi rezerva dreptul de a schimba termenii, condițiile si politicile in orice moment fără a anunța în prealabil.

Daca aveti orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si condițiile prezente, drepturile de proprietate intelectuala sau politicile de confidentialitate, va rugam contactati-ne la office@divertiball.ro sau la adresa Str. Baraganului 4 B